Site icon NewsIT
17:25 | 31.01.24

Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Ζοβάνε Καμπράλ

epa10907231 US Salernitana’s forward Jovane Cabral in action against AC Monza’s mildfielder Matteo Pessina during the Serie A soccer match between AC Monza vs US Salernitana at U-Power Stadium in Monza, Italy, 08 October 2023. EPA/ROBERTO BREGANI

Newsit Newsroom

Οι μεταγραφές φαίνεται τελικά ότι δεν τελείωσαν στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες βρίσκονται μία ανάσα από τον 25χρονο μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, Ζοβάνε Καμπράλ.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει συνέχεια στη χειμερινή μεταγραφική του ενίσχυση. Οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Πειραιώτες ετοιμάζεται να φέρουν τον ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού από την πορτογαλική ομάδα.

Ο Ζοβάνε Καμπράλ ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στο πρώτο μισό είχε παραχωρηθεί με δανεισμό από τη Σαλερνιτάνα. Στην Ιταλία στο πρώτο μισό της χρονιάς είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Καμπράλ αγωνίζεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Πράσινο Ακρωτήρι, το οποίο αντιμετωπίζει στα προημιτελικά τη Νότια Αφρική.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version