Σάββατο, 24 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του, πότε θα ενσωματωθούν οι διεθνείς

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του, πότε θα ενσωματωθούν οι διεθνείς
Eurokinissi

Τη Δευτέρα (26.08.2024) ορίστηκε η πρώτη προπόνηση των παικτών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Στη… γραμμή εκκίνησης, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν μπαίνει ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Την προσεχή Δευτέρα (26.08.2024) οι “ερυθρόλευκοι” θα κάνουν την πρώτη τους συγκέντρωση στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην τεσσάρων. Συγκεκριμένα, οι δύο Σέρβοι διεθνείς Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ θα ενσωματωθούν μία ημέρα αργότερα (27.08.2024).

Απόντες θα είναι και οι δύο διεθνείς με την Εθνική ομάδα, Τόμας Γουόκαπ και Κώστας Παπανικολάου, οι οποίοι θα ξεκινήσουν προπονήσεις στις 2 Σεπτεμβρίου.

Από ‘κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό στις 3 Σεπτεμβρίου απέναντι στο Μαρούσι και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ και τρεις ημέρες θα παίξει μπροστά στον κόσμο του, καθώς θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη βραδιά “A Moment to Remember” που θα είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις