Site icon NewsIT

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε! Τσόρι Ντομίνγκες: “Πάμε για τους νέους στόχους”

20.06.2016 | 13:25
ΦΩΤΟ olympiacos.org

ΦΩΤΟ olympiacos.org

Διακοπές... τέλος για τον Ολυμπιακό, που τον πρωί της Δευτέρας επέστρεψε στη βάση του ύστερα από έναν μήνα ξεκούρασης και ξεκίνησε το... χτίσιμο του, για τη σεζόν 2016-17.

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε πολύ νωρίς εφέτος, λόγω της συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά του Champions League.

Η πρώτη αναμέτρηση για τους “ερυθρολεύκους” είναι προγραμματισμένη για τις 26 ή 27 Ιουλίου, με τον επαναληπτικό να έχει προγραμματιστεί για τις 2 ή 3 Αυγούστου. Στις 16 ή 17 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας των play off και στις 23 ή 24 Αυγούστου ο δεύτερος.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στου Ρέντη και πέρασαν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις,  με τον Τσόρι Ντομίνγκες να μοιράζεται μία φωτογραφία με τους φίλους του Ολυμπιακού στο Instagram, τονίζοντας πως “Με ανανεωμένες δυνάμεις, πάμε για τους νέους στόχους”.

 

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Λάνγκεφελντ της Αυστρίας το απόγευα της Τρίτης, όπου θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία. Οι “ερυθρόλευκοι” θα παραμείνουν εκεί έως την 1η Ιουλίου.

Το πρόγραμμα των φιλικών
Αυστρία 27 Ιουνίου: Χορν
Αυστρία 30 Ιουνίου: Βάκερ Ίνσμπρουκ
Βέλγιο 8 Ιουλίου: Γάνδη
Βέλγιο 13 Ιουλίου: Βέστερλο
Βέλγιο 15 Ιουλίου: Σταντάρ Λιέγης
Ελλάδα 20 Ιουλίου: Ατρόμητος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version