Σάββατο, 31 Αυγ.
25oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός μιλάει με τους Ζίγιεκ και Ολιβέιρα της Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Ολυμπιακός μιλάει με τους Ζίγιεκ και Ολιβέιρα της Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τους Τούρκους
Eurokinissi

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρονται στα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα, για την ενίσχυσή της στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου. Στο “στόχαστρο” φαίνεται πως βρίσκονται δυο ποδοσφαιριστές της Γαλατάσαραϊ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ογκούζ Ορούτς, η Γαλατασαράι θέλει να “καθαρίσει” το ρόστερ της και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Χακίμ Ζίγιεκ και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε θέσεις στις οποίες οι “ερυθρόλευκοι” αναζητούν ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση των Ντάνιελ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα.

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος Πορτογάλος χαφ είναι ο γνώριμός μας από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, σηκώνοντας το πρωτάθλημα με τον “δικέφαλο του Βορρά” το 2019.

Την ίδια στιγμή, πάλι από την γειτονική χώρα, οι “ερυθρόλευκοι” φέρονται να έχουν προσεγγίσει και τον Γιουσούφ Γιαζίτσι. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ με την οποία είχε συνολικά 135 εμφανίσεις, 29 γκολ, 15 ασίστ και αγωνίζεται στο κυρίως στη θέση “10”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις