Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει εκατομμύρια από τον Μανωλά!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ολυμπιακός μπορεί να… βγάλει χρήματα από μια πιθανή πώληση του Κώστα Μανωλά σε μία περίπτωση. Να τον παραχωρήσει η Ρόμα πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

 

Το «Football Leaks» αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει παραχωρήσει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη στη Ρόμα, αλλά διατηρεί το 50% των οικονομικών δικαιωμάτων πάνω του μέχρι την εν λόγω ημερομηνία.

Δηλαδή, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη εισπράξει 6,5 εκατομμύρια ευρώ και οι “τζιαλορόσι” τον πουλήσουν έως και τον Αύγουστο του 2016 θα πρέπει να δώσουν 6,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό ως ελάχιστη αποζημίωση. 

Επίσης, αν η πρόταση είναι μεγαλύτερη των 13 εκατομμυρίων ευρώ, οι Ιταλοί θα πρέπει να δώσουν τα μισά χρήματα στους Πειραιώτες.

Αναφέρεται και παράδειγμα για την πώλησή του. Αν η Ρόμα τον πουλήσει με 10 εκατομμύρια ευρώ, τότε θα πρέπει να δώσει 6,5 εκ.  στους Πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ αν τον παραχωρήσει με 20 εκατομμύρια ευρώ ο Ολυμπιακός θα πάρει 10 εκ. ευρώ. Αν ο Μανωλάς φύγει από τη Ρόμα από τις 2 Σεπτεμβρίου και μετά η Ρόμα δεν θα έχει οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε