Site icon NewsIT

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Σολμπάκεν – Το ενδιαφέρον για Ντεσπόντοφ

31.08.2023 | 13:55
Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Σολμπάκεν – Το ενδιαφέρον για Ντεσπόντοφ

epa10478847 Roma's Ola Solbakken (L) in action during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and Hellas Verona FC at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 19 February 2023. EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να “κλειδώσει” την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, η άνθρωποι της ομάδας κινούνται για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του για την απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν (ΦΩΤΟ) και περιμένει την απάντηση του παίκτη, ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Ο Νορβηγός φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σασουόλο. Ο παίκτης της Ρόμα φάνηκε να… κλείνει προς την ιταλική ομάδα, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν μία δυναμική προσέγγιση τις τελευταίες ώρες και περιμένουν την απάντησή του.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές και με άλλους εξτρέμ, με το όνομα του Κίριλ Ντεσπόντοφ της Λουντογκόρετς να αναφέρεται σε δημοσιεύματα. Αυτή τη στιγμή, όμως, η συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει να “κολλάει” λόγω των απαιτήσεων της ομάδας.

Ο 26χρονος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, αφού σε 48 παιχνίδια με τη φανέλα της Λουντογκόρετς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version