Κυριακή, 1 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός σε προχωρημένες επαφές με τον Γουίλιαν: «Έχω προτάσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσω»

Ο Ολυμπιακός σε προχωρημένες επαφές με τον Γουίλιαν: «Έχω προτάσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσω»
ΑΠΕ

Βρισκόμαστε λίγο πριν τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει τις καθοριστικές κινήσεις και να προχωρήσει στην απόκτηση του Γουίλιαν.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ -αλλά και από εγχώρια δημοσιεύματα- ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον έμπειρο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Γουίλιαν.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν μπει στην τελική ευθεία και αφορούν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει στο deal και οψιόν ανανέωσής του για ένα χρόνο.

Ο 37χρονος που την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της Φούλαμ μίλησε στο BBC για το μέλλον και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. “Κοιτάζω αυτή τη στιγμή τις επιλογές που έχω. Βλέπω στην Ευρώπη, στην Αγγλία, στη Σαουδική Αραβία, στο Κατάρ, στο MLS. Η Βραζιλία δεν είναι στις επιλογές μου. Προσπαθώ να δω τι υπάρχει για να πάρω τη σωστή απόφαση. Εχω προτάσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσω για την επόμενη πρόκληση”, σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται, όπως και για το μέχρι πότε θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. “Νιώθω καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και στα δύο χρόνια που ήμουν στη Φούλαμ δεν είχα προβλήματα. Δουλεύω στο γυμναστήριο, αλλά φυσικά είναι διαφορετικό από να προπονείσαι καθημερινά με μια ομάδα. Αλλά κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι σε καλή κατάσταση για την επόμενη ομάδα μου. Μπορώ να παίζω ίσως ως τα 40. Νιώθω ότι έχω κίνητρο”.

Ο Γουίλιαν είναι 70 φορές διεθνές με τη Βραζιλία. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Φούλαμ, μετρώντας 10 γκολ και 7 ασίστ σε 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Τσέλσι (339 συμμετοχές – 63 γκολ), Σαχτάρ (221 συμμετοχές – 37 γκολ), Κορίνθιανς (65 συμμετοχές – 3 γκολ) και Άρσεναλ (37 συμμετοχές – 1 γκολ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις