Site icon NewsIT

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για τον Εβάν Φουρνιέ

02.09.2024 | 18:19
Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για τον Εβάν Φουρνιέ

Basketball - EuroBasket Championship - Group B - France v Slovenia - Cologne Arena, Cologne, Germany - September 7, 2022 France's Evan Fournier reacts REUTERS/Thilo Schmuelgen

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να αποκτήσει τον Εβάν Φουρνιέ, με τους Πειραιώτες να κάνουν τα πάντα για να ντύσουν τον ποδοσφαιριστή στα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την απόλυτη μεταγραφή του καλοκαιριού με τον Εβάν Φουρνιέ, τον διεθνή Γάλλο γκαρντ με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» από την αρχή του καλοκαιριού προσπαθούν να αποσπάσουν το ναι του μπασκετμπολίστα, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Ωστόσο τα οικονομικά θέλω του ίδιου είναι αρκετά υψηλά, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή τομή». Για τον Φουρνιέ μάλιστα ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι από την Euroleague, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να είναι αρκετά δύσκολη.

Ωστόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι φέρεται να είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση και προσφέρουν 4,5 εκατομμύρια για 2 χρόνια στον 31χρονο, προκειμένου να τον κάνουν κάτοικο Πειραιά. Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα οριστικό, με τον Ολυμπιακό να είναι σε στάση αναμονής και να περιμένει την απάντηση του παίκτη.

Το σίγουρο είναι πως από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τα πάντα για να αποκτήσουν τον διεθνή Γάλλο, σε μια μεταγραφή που εάν τελικά πραγματοποιηθεί, θα είναι από τις καλύτερες-αν όχι η καλύτερη-του φετινού καλοκαιριού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version