Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός τους αφήνει να… παίζουν δικό τους πρωτάθλημα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ακόμα δεν μπήκε Νοέμβριος! Ο ΠΑΟΚ διέλυσε από το… ημίχρονο τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός –που πέρασε και από το Περιστέρι- βρίσκεται στο +6 από τους “πράσινους”, το +8 από την ΑΕΚ και το +10 από τον “δικέφαλο του Βορρά”.

Και τώρα άντε να τον πιάσουν! Ο Μποτία έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα δημιουργήθηκε ένα +6 από τη δεύτερη θέση.

Οι Πειραιώτες, δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, παρόλα αυτά έδειξαν πως έχουν την ποιότητα κι πήραν αυτό που ήθελαν, νικώντας τους “κυανόλευκους” μετά τον Σεπτέμβριο του 2012 και τώρα έχουν ως στόχο να κάνουν το “11χ11”, ένα ρεκόρ που κρατάει η ομάδα του Μπούκοβι της σεζόν 1966/67.

Το… ερυθρόλευκο τρένο συνεχίζει χωρίς στάση (μετά το “διπλό” σε Τούμπα και τη νίκη επί της ΑΕΚ) και το προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού φτιάχνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία στην ομάδα, την ώρα που στον “αιώνιο” αντίπαλο τα πράγματα είναι σε κακή κατάσταση (ενώ υπάρχει και βαρύ πρόγραμμα).

Πάντως, το 8 στα 8, το +6 πια από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, το +8 από την ΑΕΚ και το +10 από τον ΠΑΟΚ δείχνει την αίσθηση πως οι “ερυθρόλευκοι” κυριαρχούν στη Superleague και πως δύσκολα θα αντιμετωπίσουν σοβαρό “ανταγωνισμό” στον μαραθώνιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ειδικά από τη στιγμή που θα υπάρξει και η διακοπή του Champions League, τα πράγματα πιθανότατα να γίνουν ακόμα πιο εύκολα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε