Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός “χάνει” τον Ζαϊντού – Θα συνεχίσει στην Πόρτο

Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωση του Ζαϊντού, αλλά όπως όλα δείχνουν ο 23χρονος δεν θα γίνει ο νέος αριστερός μπακ της ομάδας.

Χάνεται η περίπτωση του Ζαϊντού για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “O’ Jogo” ο 23χρονος αριστερός μπακ της Σάντα Κλάρα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Πόρτο, με το deal θα φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό (28.08.2020) φιλικό της ομάδας του, αφού υπήρξε η τελική συνάντηση ανάμεσα σε Πόρτο και Σάντα Κλάρα, με τις δυο πλευρές να οριστικοποιούν τη μετεγγραφή.

«Ο Ολυμπιακός προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά τόσο ο παίκτης όσο και η Σάντα Κλάρα είχαν δώσει το λόγο τους στους πρωταθλητές Πορτογαλίας και δεν τον πήραν πίσω. Άλλωστε η Πόρτο ήταν η πρώτη ομάδα που είχε εκφράσει ενδιαφέρον και οι αμφιβολίες που είχε η Σάντα Κλάρα για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων λύθηκαν», καταλήγει το ρεπορτάζ των Πορτογάλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα