Πέμπτη, 15 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ο Ομόνοια προκρίθηκε στα playoffs του Conference League με δεύτερη νίκη επί της Φέχερβαρ

Ο Ομόνοια προκρίθηκε στα playoffs του Conference League με δεύτερη νίκη επί της Φέχερβαρ
Eurokinissi

Την πρόκρισή της στα playoffs του Conference League τσέκαρε η Ομόνοια! Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στη Φέχερβαρ, επικρατώντας με 2-0 στην Ουγγαρία.

Η Ομόνοια προκρίθηκε στα στα play off του Conference League, επικρατώντας σήμερα (14/8) με 2-0 στην Ουγγαρία επί της Φέχερβαρ, στον αγώνα ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League.

O Σεμέδο άνοιξε το σκορ στο 28′, για να διπλασιάσει τα τέρματα της κυπριακής ομάδας ο Ανδρόνικος Κακουλλής, στο 90+5΄. Με συνολικό σκορ 3-0, αφού στον α΄ αγώνα είχε επικρατήσει με 1-0, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στα play off τον νικητή του ζευγαριού Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν)-Όσιγεκ (Κροατία), με το πρώτο ματς, επί κροατικού εδάφους να έχει λήξει ισόπαλο 1-1. Ο δεύτερος αγώνας, στο Αζερμπαϊτζάν είναι προγραμματισμένος για αύριο (15/8, 19:30)

Σε άλλο ματς των προκριματικών της διοργάνωσης, η Αστάνα διέλυσε 6-1 υποδεχόμενη την Κορβινούλ Χουνεντοάρα και σε συνδυασμό και με το υπέρ της 2-1 από το ματς της περασμένης εβδομάδας, προκρίθηκε θριαμβευτικά στα Playoffs του Conference League (θα αντιμετωπίσει το νικητή του Σεντ Μίρεν (Σκωτία)/Μπραν (Νορβηγία)).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις