Site icon NewsIT

Ο Ορμπελίν Πινέδα σκόραρε στη νίκη του Μεξικού επί της Νέας Ζηλανδίας

08.09.2024 | 10:35
Ο Ορμπελίν Πινέδα σκόραρε στη νίκη του Μεξικού επί της Νέας Ζηλανδίας

Sep 7, 2024; Pasadena, CA, USA; Mexico midfielder Orbelin Pineda (17) celebrates his goal scored against New Zealand with forward Julian Quinones (9) and midfielder Jesus Gallardo (23) during the first half at Rose Bowl. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-Imagn Images

Ο Ορμπελίν Πινέδα βοήθησε τα μέγιστα το Μεξικό στη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας με 3-0, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια.

Ο Μεξικανός χαφ της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα και άνοιξε το… δρόμο για την επικράτηση του Μεξικού, καθώς σημείωσε το 1-0 στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, πριν αντικατασταθεί στο 60΄ από τον Σεμπάστιαν Κόρντοβα.

Ο Σέσαρ Ουέρτα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Χαβιέρ Αγκίρε στο 53΄, ενώ ο Λουίς Ρόμο «έγραψε» το τελικό 3-0 στο 57΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Ζηλανδία μετράει επτά ήττες σε ισάριθμα ματς κόντρα στο Μεξικό από το 2000.

Στο μεταξύ, στην αρχική ενδεκάδα της Νέας Ζηλανδίας συμπεριλήφθηκε ο -πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού- Κώστας Μπαρμπαρούσης, που αντικαταστάθηκε στο 81΄ από τον Λόγκαν Ρότζερσον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version