Site icon NewsIT

Ο Ούγκο Μάγιο του Άρη κρίθηκε ένοχος στην Ισπανία για σεξουαλική παρενόχληση

12.09.2024 | 12:44
Ο Ούγκο Μάγιο του Άρη κρίθηκε ένοχος στην Ισπανία για σεξουαλική παρενόχληση

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ούγκο Μάγιο, κρίθηκε ένοχος στην Ισπανία για σεξουαλική παρενόχληση της κοπέλας, την περίοδο που αγωνιζόταν στη Θέλτα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα Μέσα της Ισπανίας, ο Ούγκο Μάγιο του Άρη κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας που εργαζόταν ως μασκότ της Εσπανιόλ σε αναμέτρηση του 2019, όταν ο ίδιος βρισκόταν στη Θέλτα.

Ο Μάγιο κρίθηκε ένοχος επειδή έπιασε τα στήθη της κοπέλας, βάζοντάς τα μέσα από τη στολή της, ενώ οι παίκτες των δυο ομάδων έκαναν χειραψία λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας τους στις 24 Απριλίου 2019.

Όπως φαίνεται και από video που κυκλοφόρησαν, η κοπέλα που φορούσε τη μασκότ της Εσπανιόλ έκανε ένα βήμα πίσω και τον απώθησε.

Ο 33χρονος μπακ του Άρη τιμωρήθηκε με πρόστιμο για ηθική ζημιά. Θα πληρώσει ένα ποσό κοντά στις έξι χιλιάδες ευρώ (δέκα ευρώ ανά ημέρα για διάστημα δέκα μηνών), άλλα 1000 ευρώ για ηθική βλάβη, ενώ θα καλύψει όλα τα δικαστικά έξοδα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ποινή επηρεάστηκε από το νομικό πλαίσιο που ίσχυε το 2019, πριν από τη μεταρρύθμιση του Ποινικού Κώδικα το 2023 με τον λεγόμενο νόμο “μόνο το ναι είναι ναι“.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του Ούγκο Μάγιο θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, η οποία αναμένεται να ασκηθεί εντός των δέκα ημερών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version