Site icon NewsIT

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει – “Δεν μάζεψαν μεθυσμένο τον Εσιέν”

21.09.2015 | 14:12
ΦΩΤΟ paofc.gr

ΦΩΤΟ paofc.gr

Για κακόβουλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο από την “πράσινη” ΠΑΕ. Ποια η κατάσταση του Γκανέζου μέσου, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε την Κυριακή στην κοιλιακή χώρα

Ο Μίκαελ Εσιέν απασχολεί καθημερινά τον Παναθηναϊκό, χωρίς ακόμα να έχει κάνει επίσημο ντεμπούτο με την “πράσινη” φανέλα. Δημοσιεύματα τη Δευτέρα ανέφεραν πως ο Γκανέζος συνελήφθη να οδηγεί σε κατάσταση μέθης, κάτι που διαψεύστηκε από πλευράς των ‘πρασίνων”.

Από το “τριφύλλι” έκαναν γνωστό πως όντως ο Εσιέν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, ωστόσο αυτό δεν έδειξε το παραμικρό. “Κοινώς ο Εσιέν ούτε βρέθηκε θετικός, ούτε τον μάζεψαν, ούτε παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό”, αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο κοιλιακό τοίχωμα, ο Εσιέν έκανε σήμερα ποδήλατο στην προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά από μερικές μέρες συντηρητικού προγράμματος. Oι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα και ο ίδιος δεν είχε ιδιαίτερες ενοχλήσεις.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ διαψεύδει σενάρια που έκαναν λόγο για πρόβλημα στη συνεργασία του Γιάννη Αναστασίου τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης της ομάδας και συγκεκριμένα τον γυμναστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version