Τρίτη, 8 Οκτ.
26oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη γενική πρόβα στο glass floor του ανανεωμένου ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη γενική πρόβα στο glass floor του ανανεωμένου ΟΑΚΑ
Eurokinissi

Το… καταπράσινο ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, με τη νέα του μορφή και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο δοκιμαστικό, τεστάροντας το Glass Floor που τοποθέτησε.

Το νέο και ανανεωμένο ΟΑΚΑ θα κάνει τα αποκαλυπτήριά του την Πέμπτη (10.10.2024, 21:15)στο Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague. Το βράδυ της Δευτέρας (08.10.2024) πραγματοποιήθηκε από το “τριφύλλι” η πρώτη γενική πρόβα λειτουργίας του Glass Floor, ενόψει του πρώτου φετινού εντός έδρας αγώνα του “τριφυλλιού”.

Φυσικά, η εγκατάσταση έχει υποστεί αρκετές ακόμα αλλαγές, με τα πράσινα καθίσματα, τα led που έχουν τοποθετηθεί στις κολόνες του γηπέδου και στις προσόψεις του πάνω διαζώματος. Έχουν τοποθετηθεί, επίσης, καινούργια scoreboard, ενώ το νέο cube είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, θυμίζοντας ΝΒΑ!

Ακόμα, υπάρχουν καινούργιες τουαλέτες παντού, οι εσωτερικοί χώροι έχουν ανακαινιστεί πλήρως και έχει γίνει και η στεγανοποίηση της οροφής.

Επίσης, το νέο VIP lounge είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, όπως και οι νέες σουίτες, που έχουν δημιουργηθεί. Έχουν μπει, τέλος, food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου.

Οι τελευταίες… πινελιές έχουν μπει και το ΟΑΚΑ είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους του Παναθηναϊκού και να τους “δώσει” μια μοναδική μπασκετική εμπειρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις