Site icon NewsIT

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Πετρολούλ σε φιλική αναμέτρηση έχοντας πολύ καλή εικόνα

04.07.2023 | 21:22
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Πετρολούλ σε φιλική αναμέτρηση έχοντας πολύ καλή εικόνα

O Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Πετρολούλ σε φιλικό αγώνα, με τους Βέρμπιτς στο 23΄και  Βαγιαννίδη στο 77΄ να πετυχαίνουν τα γκολ του «τριφυλλιού» με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Από την αρχή του φιλικού ο Παναθηναϊκός έδειξε τις διαθέσεις του, με τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχουν τη μπάλα στην κατοχή τους και να δημιουργούν συνεχώς ευκαιρίες στην απέναντι εστία.

Κάπως έτσι και αφού πρώτα είχε προειδοποιήσει ο  Γερεμέγεφ, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι σε προσπάθεια του να σκοράρει, ο Βέρμπιτς έπειτα από μια ωραία συνεργασία μεταξύ των Τζούρισιτς και Κώτσιρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Πετρολούλ για το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με τον Παναθηναϊκό να έχει παρόμοια εικόνα και στην επανάληψη παρά τις αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κάπως έτσι ο Βαγιαννίδης στο 77 έπειτα από πάσα του Καμπετσή διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τον Παναθηναϊκό να σημειώνει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες και τους «πράσινους» να δείχνουν πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (63’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (63’ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (70’ Κάτρης) , Μάγκνουσον (63’ Φίκαϊ), Μλαντένοβιτς (63’ Χουάνκαρ), Τσόκαϊ (63’ Ζέκα), Τσέριν (45’ Τρουιγέ), Τζούρισιτς (46’ Φρόκου, 70’ Κλέινχεϊσλερ), Παλάσιος (63’ Καμπετσής), Γερεμέγεφ (70’ Μπιλάλ), Βέρμπιτς (63’ Καλοσκάμης).

Πετρολούλ: Ζίμα, Ντούα (60’ Χάνκα), Παπ, Γκαρούτι, Τίκου, Ντιομάντε (80’ Κονσταντινέσκου), Τζέφερσεν, Μούσι (66’ Ραντουλέσκου), Τζάιρ, Γκρόζαφ (46’ Ταβάρες), Πέτροβιτς (84’ Ραντουκάν).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version