Σάββατο, 7 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός έριξε «βόμβα» με την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν

Ο Παναθηναϊκός έριξε «βόμβα» με την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Παναθηναϊκός έκανε την… έκπληξη, προχωρώντας σε μία ακόμη μετεγγραφή και μάλιστα… βόμβα, αφού έφθασε σε συμφωνία για την απόκτηση του NBAer, Τσεντί Οσμάν.

Μετά τους Λορένζο Μπράουν και Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε το ρόστερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και με ένα νέο “3άρι”, κλείνοντας τον διεθνή Τούρκο, Τσεντί Οσμάν, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στους Σαν Αντόνιο Σπερς στο NBA.

Ο Τούρκος φόργουρντ είχε σημαντική παρουσία στο NBA από το 2017, όταν και επιλέχθηκε στο Νο31 του ντραφτ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με πρώτη του ομάδα -τελικά τους- Κίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους και πραγματοποίησε μία σειρά από πολύ καλές σεζόν, με 9.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στα 29 του χρόνια έμεινε ελεύθερος όμως, μετά και από την παρουσία του στο πλευρό του Γουενμπανιάμα στους Σπερς και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη “μάχη” με Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές και Παρτιζάν, ολοκληρώνοντας μία σπουδαία μετεγγραφή, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τα social media.

Ο Οσμάν θα γίνει έτσι ο τρίτος Τούρκος του Παναθηναϊκού, μετά τους Γιούρτσεβεν και Αταμάν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις