Site icon NewsIT

Ο Παναθηναϊκός έριξε «βόμβα» με την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν

07.09.2024 | 12:14
Ο Παναθηναϊκός έριξε «βόμβα» με την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν

epa10939748 San Antonio Spurs forward Cedi Osman of Turkey (R) in action against Dallas Mavericks guard Tim Hardaway Jr. (L) during the second half of an NBA game between the San Antonio Spurs and the Dallas Mavericks at the Frost Bank Center in San Antonio, Texas, USA, 25 October 2023. EPA/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT

Ο Παναθηναϊκός έκανε την… έκπληξη, προχωρώντας σε μία ακόμη μετεγγραφή και μάλιστα… βόμβα, αφού έφθασε σε συμφωνία για την απόκτηση του NBAer, Τσεντί Οσμάν.

Μετά τους Λορένζο Μπράουν και Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε το ρόστερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και με ένα νέο “3άρι”, κλείνοντας τον διεθνή Τούρκο, Τσεντί Οσμάν, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στους Σαν Αντόνιο Σπερς στο NBA.

Ο Τούρκος φόργουρντ είχε σημαντική παρουσία στο NBA από το 2017, όταν και επιλέχθηκε στο Νο31 του ντραφτ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με πρώτη του ομάδα -τελικά τους- Κίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους και πραγματοποίησε μία σειρά από πολύ καλές σεζόν, με 9.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στα 29 του χρόνια έμεινε ελεύθερος όμως, μετά και από την παρουσία του στο πλευρό του Γουενμπανιάμα στους Σπερς και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη “μάχη” με Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές και Παρτιζάν, ολοκληρώνοντας μία σπουδαία μετεγγραφή, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τα social media.

Cedi Osman | Top Highlights from 23-24 Season

Ο Οσμάν θα γίνει έτσι ο τρίτος Τούρκος του Παναθηναϊκού, μετά τους Γιούρτσεβεν και Αταμάν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version