Site icon NewsIT

Ο Παναθηναϊκός έχει σε πρώτο πλάνο τον Τετέ της Γαλατάσαραϊ

23.07.2024 | 15:00
Ο Παναθηναϊκός έχει σε πρώτο πλάνο τον Τετέ της Γαλατάσαραϊ

epa11025297 Galatasaray's Tete and FC Copenhagen's Elias Achouri in action during the UEFA Champions League group A soccer match between FC Copenhagen and Galatasaray SK, in Copenhagen, Denmark, 12 December 2023. EPA/Liselotte Sabroe DENMARK OUT

Τα μετεγγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται, με το νέο όνομα που βγήκε στο προσκήνιο να είναι αυτό του Ματέους Καρντόσο Λέμος Μαρτίνς της Γαλατάσαραϊ, ο οποίος και είναι γνωστός ως “Τετέ”.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά παίκτες για τη μεσοεπιθετική του γραμμή και ο 25χρονος Τετέ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο συνδυάζεται και με μία σειρά από τουρκικά δημοσιεύματα.

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου με οψιόν αγοράς από τη Γαλατάσαραϊ, ενώ το ελληνικό δημοσίευμα επισημαίνει το σοβαρό ενδιαφέρον του “τριφυλλιού” για τον παίκτη.

Ο Τετέ αποκτήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ τον περασμένο Αύγουστο αντί 2,5 εκατ. ευρώ από τη Σαχτάρ κι έκανε μία πολύ «γεμάτη» σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Κατέκτησε μάλιστα το πρωτάθλημα και το Super Cup Τουρκίας, ενώ τίτλους είχε κατακτήσει και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup).

Tete ● Welcome to Galatasaray 🟡🔴🇧🇷 Best Goals & Skills

Παρότι βασικός την περασμένη σεζόν, δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τη Γαλατάσαραϊ για τη νέα σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version