Site icon NewsIT

Ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του Εστουπινιάν και Ντοστ

30.05.2022 | 12:38
Ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του Εστουπινιάν και Ντοστ

epa09601560 Angelino of RB Leipzig (L) and Bas Dost of Club Brugge (R) in action during the UEFA Champions League group A soccer match between Club Brugge and RB Leipzig in Bruges, Belgium, 24 November 2021. EPA/STEPHANIE LECOCQ

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσει επιθετικό φέτος το καλοκαίρι και ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, με τους Όσκαρ Εστουπινιάν και Μπας Ντοστ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ο πρώτος είναι 25χρονος Κολομβιανός στράικερ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Γκιμαράες στην Πορτογαλία, έχοντας πέρυσι 16 γκολ και 3 ασίστ στη σεζόν, αλλά είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του.

Ο Μπας Ντοστ από την άλλη είναι γνωστός “γκολτζής” των ευρωπαϊκών γηπέδων με παρουσία σε ομάδες όπως η Βόλφσμπουργκ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κλαμπ Μπριζ, από την οποία έμεινε επίσης ελεύθερος στα 33 του χρόνια, μετά από 35 συμμετοχές με 14 γκολ. Αμφότεροι λοιπόν έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό και εξετάζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μπας Ντοστ εν δράσει

Bas Dost - Top 5 Moments

Ο Εστουπινιάν εν δράσει

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version