Site icon NewsIT

Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Τετέ με κανονική μεταγραφή από τη Γαλατασαράι

24.07.2024 | 19:50
Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Τετέ με κανονική μεταγραφή από τη Γαλατασαράι

epa10931113 Tete (L) of Galatasaray in action against Bakhtiyor Zaynutdinov (R) of Besiktas during the Turkish Super League soccer match between Galatasaray SK and Besiktas JK in Istanbul, Turkey, 21 October 2023. EPA/ERDEM SAHIN

Ο Παναθηναϊκός άργησε αλλά έκανε μία πολύ δυνατή κίνηση για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ. Οι πράσινοι έκλεισαν τον Τετέ της Γαλατασαράι, ο οποίος έρχεται με κανονική μεταγραφή στο τριφύλλι.

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τετέ στον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Το τριφύλλι τα βρήκε τόσο με την τουρκική ομάδα όσο και με τον ποδοσφαιριστή, φέρνοντας στην Ελλάδα έναν ποιοτικό εξτρέμ, ικανό να κάνει τη διαφορά.

Το τριφύλλι θα βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή, ενώ θα δώσει στον Τετέ ένα συμβόλαιο με πολύ υψηλές αποδοχές.

Ο Τετέ θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με τους Τούρκους. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να τον δηλώσει στα παιχνίδια με την Μπότεφ.

Την περασμένη σεζόν, ο Τετέ μέτρησε 45 συμμετοχές με τη Γαλατά, έχοντας 4 γκολ και 6 ασίστ., με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να θέλει να αλλάξει παραστάσεις προκειμένου να βρει μία ομάδα όπου θα έχει μικρό συναγωνισμό στα εξτρέμ και σημαντικό ρόλο.

Ο Τετέ αποκτήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ τον περασμένο Αύγουστο αντί 2,5 εκατ. ευρώ από τη Σαχτάρ. Κατέκτησε μάλιστα το πρωτάθλημα και το Super Cup Τουρκίας, ενώ τίτλους είχε κατακτήσει και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version