Τετάρτη, 16 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκος κατέθεσε ένσταση στο ματς με την Παρί για τη φάση με το αντιαθλητικό του Κέντρικ Ναν

Ο Παναθηναϊκος κατέθεσε ένσταση στο ματς με την Παρί για τη φάση με το αντιαθλητικό του Κέντρικ Ναν
Eurokinissi

Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα του στην έδρα της Παρί, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη φάση με το αντιαθλητικό φάουλ του Κέντρικ Ναν, υποστηρίζοντας πως έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι στην τεχνική ποινή στον Εργκίν Αταμάν.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού διαμαρτύρεται -και κατέθεσε σχετική ένσταση- για τη φάση που εκτυλίχθηκε στα 3’42” πριν από τη λήξη του αγώνα στην έδρα της Παρί, όταν ο Εργκίν Αταμάν χρεώθηκε με τεχνική ποινή και ακολούθως ο Κέντρικ Ναν με αντιαθλητικό φάουλ στον Λεοπόλντ Καβαλιέρ.

Με το σκορ στο 75-68, όταν ο ένας διαιτητής έδωσε τεχνική ποινή στον Εργκίν Αταμάν και… στην ίδια φάση, ο άλλος διαιτητής, χρέωσε με αντιαθλητικό τον Κέντρικ Ναν και μάλιστα με σημαντική καθυστέρηση.

Όπως υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει διακοπεί την στιγμή που οι διαιτητές χρέωσαν τον Τούρκο κόουτς των “πρασίνων” με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία για φάουλ που δεν δόθηκε στον Ντίνο Μήτογλου, με το αντιαθλητικό που σφύριξαν στον Κέντρικ Ναν να έπεται.

Ο Καβαλιέρ τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Γιαντούνεν, που έκανε το 2/2, ενώ ο Χίφι έβαλε τη βολή της τεχνικής κι έτσι διαμορφώθηκε το 78-68

Ο Αταμάν ζήτησε από τη γραμματεία να σημειώσει όσα συνέβησαν, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέτει αργότερα ένσταση, καθώς οι άνθρωποι του τριφυλλιού πιστεύουν ότι η φάση έπρεπε να σταματήσει στην τεχνική ποινή του Αταμάν και να μη μετρήσει η εξέλιξή της με το αντιαθλητικό φάουλ του Ναν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις