Site icon NewsIT

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει για Φώτη Ιωαννίδη: «Δεν πωλείται»

14.07.2024 | 18:07
Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει για Φώτη Ιωαννίδη: «Δεν πωλείται»

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζονται και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί για μια ακόμα φορά να κόψει την… όρεξη, των ομάδων που θέλουν τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Παναθηναϊκός στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε ομάδα που… καλοβλέπει τον Φώτη Ιωαννίδη. Με αφορμή τα όσα ακούγονται και γράφονται, είτε εντός των τειχών, αλλά κυρίως στο εξωτερικό, η διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ ξεκαθάρισε μέσω θέσης της ότι “ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται”.

Με αυτό τον τρόπο απάντησε σε κάθε ενδιαφερόμενο που είχε είχε καταθέσει, είτε σκεφτόταν να το κάνει πρόταση αγοράς του 24χρονου διεθνούς επιθετικού. Ήταν κάτι, άλλωστε, που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν δείξει με τη στάση τους όλο αυτό το διάστημα, απορρίπτοντας προτάσεις των Ίπσουιτς και Μπολόνια, αλλά και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η θέση τους ήταν και παραμένει αταλάντευτη στο συγκεκριμένο θέμα: “Επειδή καθημερινά προκύπτουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό σχετικά με τον Φώτη Ιωαννίδη και συντηρείται ως θέμα, η θέση του Παναθηναϊκού είναι ότι ο Ιωαννίδης δεν πωλείται”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version