Τετάρτη, 4 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός σε συζητήσεις με τον Άγιαξ για τον Τσούμπα Άκπομ σύμφωνα με τους Ολλανδούς

Ο Παναθηναϊκός σε συζητήσεις με τον Άγιαξ για τον Τσούμπα Άκπομ σύμφωνα με τους Ολλανδούς
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα “δυνατό” μετεγγραφικό φινάλε. Μετά τον δανεισμό του Αζεντίν Ουνάχι εμφανίζεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Άγιαξ για την απόκτηση τον Τσούμπα Άκπομ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ, με τη μορφή δανεισμού.

Οι “πράσινοι” στοχεύουν στην ενίσχυση τους με έναν κεντρικό επιθετικό και η περίπτωση του 28χρονου Άγγλου είναι ιδανική, καθώς είναι γνώστης και της ελληνικής πραγματικότητας από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Άκμπομ εμφανίζεται να είναι θετικός για την επιστροφή του στη χώρα μας.

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Αίαντα φαίνεται ότι περιλαμβάνουν και οψιόν αγοράς του παίκτη από τον Άγιαξ.

Πριν πάει στον ΠΑΟΚ, ο Άκπομ είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ, Μπράιτον και Σεντ Τρουίντεν. Στον “δικέφαλο του Βορρά” αγωνίστηκε τη διετία 2018-2020, ενώ επέστρεψε στην Τούμπα δανεικός τη σεζόν 2021/22 από τη Μίντλεσμπρο. Με τον ΠΑΟΚ είχε 131 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 29 γκολ.

Το 2023 μετακόμισε στον Άγιαξ για το ποσό των 12,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028. Με τη φανέλα του “Αίαντα” έχει 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 18 γκολ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις