Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί «πάνοπλος» στο Super Cup

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την έναρξη της σεζόν, με το Super Cup να ανοίγει την “αυλαία” και να αποτελεί τον πρώτο στόχο για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ολόκληρο το ρόστερ του Τριφυλλιού στη διάθεσή του, με τον Παναθηναϊκός να πηγαίνει “πάνοπλος” για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς μετά και το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, ενώ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στα παιχνίδια της Πάτρας. Ο Πρίφτης θα έχει έτσι την ευκαιρία για ένα πρώτο “crash test”, το οποίο μπορεί να κρίνει ακόμη και το ενδεχόμενο μετεγγραφής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ