Ο Γιώργος Βαγιαννίδης του Παναθηναϊκού συνεχίζει να απασχολεί ομάδες από την Πορτογαλία, με την «Record» να αναφέρει πως οι «πράσινοι» αξιώνουν 14 εκατομμύρια για να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή.
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει γίνει το «Talk of the Town» στην Πορτογαλία, με τον διεθνή μπακ – χαφ του Παναθηναϊκού να απασχολεί την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θέλει να τον προσθέσει στο δυναμικό της ενόψει της νέας σεζόν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα η «Record» αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως η τιμή του 23χρονου ανέρχεται στα 14 εκατομμύρια, με τα «λιοντάρια» να σκοπεύουν να δώσουν 11 εκατομμύρια άμεσα και τα άλλα 3 ως πριμ για επίτευξη στόχων.
Οι μετοχές άλλωστε του «Βάγια» έχουν ανεβεί αρκετά φέτος, με την καθιέρωσή του ως βασικό δεξιό μπακ τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Εθνική Ελλάδας, με τον ίδιο να μετρά 35 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.