Παρασκευή, 16 Αυγ.
37oC Αθήνα

«Ο Παναθηναϊκός θέλει Λαπροβίτολα και η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση Σλούκα» γράφουν στην Ισπανία

«Ο Παναθηναϊκός θέλει Λαπροβίτολα και η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση Σλούκα» γράφουν στην Ισπανία
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θέλει να… ρίξει μια ακόμα μετεγγραφική βόμβα, με τον Νικολάς Λαπροβίτολα, ενώ η Μπαρτσελόνα φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να έχει στο “στόχαστρό” της τον Κώστα Σλούκα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “El Mundo Deportivo” και το ρεπορτάζ του έγκυρου Χοσέ Ιγνάσιο Χουγκουέτ, ο Παναθηναϊκός κάνει κίνηση για την απόκτηση του Νικολάς Λαπροβίτολα. Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει πως αν ο Αργεντινός γκαρντ αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τότε οι «μπλαουγκράνα» θα κινηθούν για τον Κώστα Σλούκα.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Σλούκας είναι σε συζητήσεις για το μέλλον του αφού έληξε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος με το ρόλο που έχει στην ομάδα.

Να αναφέρουμε πως το όνομα του Λαπροβίτολα ακούστηκε πολύ έντονα για τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2021, αλλά τότε ο παίκτης είχε προτιμήσει τους Καταλανούς.

Ο 33χρονος υπέγραψε την περασμένη σεζόν επέκταση συμβολαίου με την Μπαρτσελόνα ως το 2026, ωστόσο ο Παναθηναϊκός φέρεται πρόθυμος να πληρώσει το buy out των 600.000 ευρώ και να του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Παράλληλα, η “El Mundo Deportivo” σημειώνει πως ο Κώστας Σλούκας θα έλεγε το «ναι» στην Μπαρτσελόνα για ένα συμβόλαιο ανάλογο αυτού που φέρεται να του προσφέρει ο Ολυμπιακός (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις