Site icon NewsIT

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λούντκβιστ

20.08.2021 | 13:41
Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λούντκβιστ

Κατόπιν εισήγησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ από την Χρόνινγκεν.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ. Πρόκειται για 24χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Χρόνινγκεν και έχει συμβόλαιο έως το 2023. Οι διοικούντες το «τριφύλλι» έχουν ήδη προσεγγίσει τους ανθρώπους του ολλανδικού συλλόγου για να τον αποκτήσουν και προσφέρουν ένα σημαντικό ποσό στην ομάδα και τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό όλο το «πακέτο» της μεταγραφής (χρήματα στην Χρόνινγκεν και συμβόλαιο στον Λούντκβιστ) να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είναι ο Νο 1 στόχος των «πράσινων» για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς τον έχει ξεχωρίσει από μέρες ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έτσι, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» άρχισαν τις διαπραγματεύσεις με την Χρόνινγκεν, αφού ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα, ενώ οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό επίπεδο και ενδέχεται να καταλήξουν σε συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ramon Pascal Lundqvist | Goals & Skills FC Groningen 2020 ▶ Shaun Frank, KSHMR - Heaven

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version