Τρίτη, 1 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον Σεμπά

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον Σεμπά

Ακόμα μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπά, ο οποίος επιστρέφει για τρίτη φορά στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και τον Ιωνικό.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον Ιστορικό με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Στα «Κυανέρυθρα» ο Σεμπά

Λίγο πριν το κλείσιμο των μεταγραφών η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Σεμπά.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της Κρουζέιρο στη Βραζιλία με την οποία έγινε και για πρώτη φορά επαγγελματίας ενώ σε επίπεδο εθνικής έχει χριστεί διεθνής με την ομάδα Κ20 της «Σελεσάο».

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νασιονάλ (Βραζιλία), Πόρτο και Εστορίλ από Πορτογαλία, ενώ, μεταξύ άλλων, έχει πρωταγωνιστήσει και στην χώρα μας με τις φανέλες του Ολυμπιακού και του Ιωνικού.

Την περασμένη αγωνιστική αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Αλ Σαλμίγια από το Κουβέιτ.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με τον Ιστορικό ο Σεμπά δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε αυτό τον ιστορικό σύλλογο και θα δώσω τα πάντα ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Σκοπός μου είναι να παλέψω ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως αρμόζει στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις