Παρασκευή, 2 Αυγ.
27oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ μέχρι το 2027

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ μέχρι το 2027
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι κι επίσημα ο Φέντορ Τσάλοφ, αφού ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027.

Ο Τσάλοφ υπέγραψε για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 9 για τη νέα σεζόν, οπότε και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην επιθετική της γραμμή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ρώσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2027 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 9.

Ο Φεντόρ Τσάλοφ γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1998 στη Μόσχα της Ρωσίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ηλικία επτά ετών και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας το 2016, πραγματοποιώντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε έναν αγώνα Κυπέλλου Ρωσίας εναντίον της Γιενισέι Κρασνογιάρσκ στις 21 Σεπτεμβρίου 2016.

Στις εννέα σεζόν που έμεινε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κατέγραψε 263 συμμετοχές, σημειώνοντας 89 γκολ και μοιράζοντας 46 ασίστ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατέκτησε ένα Σούπερ Καπ Ρωσίας το 2018-19 και ένα Κύπελλο Ρωσίας το 2023, ενώ αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ρωσικής Premier Liga την περίοδο 2018-19 με 15 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2022, παραχωρήθηκε δανεικός στη Βασιλεία, όπου σε 16 συμμετοχές σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Τσάλοφ εκπροσωπεί την εθνική ομάδα της Ρωσίας, έχοντας συμμετάσχει σε οκτώ αγώνες, καταγράφοντας τρία γκολ και δύο ασίστ, ενώ έχει περάσει επίσης από σχεδόν όλες τις εθνικές ομάδες νέων της Ρωσίας μετρώντας 49 συμμετοχές, 21 γκολ και 15 ασίστ.

Ο Φεντόρ Τσάλοφ είναι πλέον κάτοικος Θεσσαλονίκης και μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου.

Καλή επιτυχία Φεντόρ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις