Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας του στην Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας του στην Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του έκανε γνωστό το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ολλανδία, με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (20/04/24).

Ο ΠΑΟΚ μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά πλέον βρίσκεται σε διαδικασία αποφόρτισης, με τους Θεσσαλονικείς ωστόσο σταδιακά να ετοιμάζονται για το νέο χρόνο.

Μάλιστα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου, το οποίο θα γίνει στην Ολλανδία.

Η πρώτη συγκέντρωση στον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη (20/04/24) στη Νέα Μεσημβρία, ενώ την πρώτη Ιουλίου ο σύλλογος θα ταξιδέψει για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα «χτιστούν» ενόψει της νέας σεζόν.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

«Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκουράζονται.

Το δικαιούνται μετά από μία μεγάλη κι ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

Ο σχεδιασμός όμως για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το αγωνιστικό τμήμα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και θα ξεκινήσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο Χορστ.

Η ομάδα θα ταξιδέψει για Ολλανδία στις 01.07 και θα παραμείνει στο ParkHotel μέχρι τις 15.07. Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα οριστοκοποιηθούν οι αντίπαλοι.

To πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας θα διεξαχθεί στις 23 ή 24 Ιουλίου, με την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2024-25 να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις