Κυριακή, 28 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ταρίκ Τισουντάλι

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ταρίκ Τισουντάλι

Ενίσχυση στην επίθεση για τον ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος ου Βορρά” ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Ταρίκ Τισουντάλι! Ο «δικέφαλος του Βορρά» το μεσημέρι της Κυριακής (28/07) ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαροκινού επιθετικού (μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ), που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Ο 31χρονος επέλεξε το «34» στη φανέλα που θα φοράει, ενώ ανακοινώθηκε με ένα τρομερό video που μια ζωγράφος δημιουργεί ένα πορτρέτο του με τα ασπρόμαυρα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι από τη Γάνδη. Ο Μαροκινός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Δικέφαλο για 2+1 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 34.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1993 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και έχει καταγωγή από το Μαρόκο. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες των Ντόορ Βίλσκραχτ Στερκ, Γιανγκ Μπόις και Άργκον. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2014 στην Telstar, όπου κατέγραψε 76 συμμετοχές, σημειώνοντας 22 γκολ και δίνοντας 15 ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2016 η Le Havre τον έκανε δικό της. Στη Χάβρη έμεινε για ένα έξι μήνες πριν φύγει δανεικός σε Cambuur, Venlo και De Graafschap. Κατά το διάστημα του δανεισμού του κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 18 γκολ και 9 ασίστ.

Επόμενος σταθμός της καρίερας του η Beerschot. Στην Αμβέρσα ο Τισουντάλι έμεινε για τρεις σεζόν, όπου κατέγραψε συνολικά 78 συμμετοχές, σημείωσε 20 τέρματα και μοίρασε 13 ασίστ.

Το 2021 έγινε κάτοικος Γάνδης για λογαριασμό της KAA Gent. Ο Μαροκινός επιθετικός έγινε βασικό γρανάζι των Βουβαλιών μετρώντας 135 συμμετοχές, σημειώνοντας 56 γκολ και μοιράζοντας 28 ασίστ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Τισουντάλι εκπροσωπεί την εθνική ομάδα του Μαρόκου, έχοντας συμμετάσχει σε 14 αγώνες και σημειώσει 2 γκολ.

Ο Τισουντάλι ήταν ο εκλεκτός των ανθρώπων του Δικεφάλου για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Μαροκινός έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2+1 χρόνια!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις