Κυριακή, 28 Ιουλ.
31oC Αθήνα

«Ο ΠΑΟΚ ενεργοποιεί την ρήτρα του Φέντορ Τσάλοφ» αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

«Ο ΠΑΟΚ ενεργοποιεί την ρήτρα του Φέντορ Τσάλοφ» αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο
ΑΠΕ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ εμφανίζεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ενημέρωση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο γνωστός “μεταγραφολόγος”, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κάνει αναφορά στο «φλερτ» μεταξύ ΠΑΟΚ και Φιόντορ Τσάλοφ και τονίζει ότι ο παίκτης βρίσκεται μια… ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα των Θεσσαλονικέων.

Στο tweet που έκανε, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται έτοιμος να ενεργοποιήσει την ρήτρα εξαγοράς του Ρώσου επιθετικού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται πως για τον ποδοσφαιριστή υπήρχε ενδιαφέρον και από την Σεβίλλη και υπογραμίζεται η ισπανική ομάδα δεν μετουσίωσε το ενδιαφέρον της σε επίσημη κρούση, καθώς δεν εμφανίστηκε διατεθειμένη να φτάσει το ποσό της ρήτρας.

“Ο ΠΑΟΚ είναι προετοιμασμένος να ενεργοποιήσει την ρήτρα εξαγοράς του Φιόντορ Τσάλοφ. Η Σεβίλλη επίσης ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του, όμως δεν ενεργοποίησαν την ρήτρα και δεν πραγματοποίησαν κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής” αναφέρει ο Ρομάνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις