Site icon NewsIT

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Τσόλακ! Έρχεται στην Ελλάδα ο Κροάτης

20.09.2020 | 17:41
Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Τσόλακ! Έρχεται στην Ελλάδα ο Κροάτης

epa05785546 Darmstadt's Antonio-Mirko Colak (R) celebrates after scoring the 2-1 lead with teammates during the German Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, 11 February 2017. EPA/RONALD WITTEK (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION: Due to the accreditation guidlines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.)

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ριέκα για τη μετεγγραφή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Κροατίας, Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς.

Μετά την αποχώρηση του Άκπομ, ο ΠΑΟΚ “έτρεξε” να αποκτήσει βασικό επιθετικό και κατέληξε στον 27χρονο Κροάτη, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 20 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα της χώρας του, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Γερμανία με τη φανέλα της Νυρεμβέργης, της Χοφενχάιμ κι άλλων ομάδων στη δεύτερη κατηγορία ως δανεικός.

“Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ” λένε οι Κροάτες

Ο ΠΑΟΚ προσέφερε ένα ποσό άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Ριέκα για την πλειοψηφία των δικαιωμάτων του παίκτη, ο οποίος και είναι πιθανό να βρίσκεται ακόμη και σήμερα (20/09) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του. Ο Τσόλακ έχει συμφωνήσει με το “Δικέφαλο του Βορρά” για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version