Σάββατο, 17 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπάνια Λούκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπάνια Λούκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League
Eurokinissi

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση της Μπάνια Λούκα κόντρα στην Εγκνάτια. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Βοσνίας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Μπάνια Λούκα ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 αλλά κατάφερε να «λυγίσει» την Εγκνάτια στη διαδικασία των πέναλτι και θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Εγκνάτια έστειλε το ματς στην παράταση (2-2 πήγε το συνολικό σκορ μετά το 1-0 του πρώτου ματς), αλλά η Μπόρατς Μπάνια Λούκα επιβλήθηκε των Αλβανών 4-1 στα πέναλτι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ με σουτ του Ιμπραΐμογλου μέσα από την περιοχή, όμως με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας, ο Λούκιτς ισοφάρισε με σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο.

Η Μπάνια Λούκα δέχθηκε το 2-1 στο 82’ όταν ο Ντουκουό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής, στέλνοντας και το ματς στην παράταση (μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα).

Εκεί δεν άλλαξε τίποτα, με τα πάντα να κρίνονται στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι Βόσνιοι ήταν πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την Μπάνια Λούκα, τότε στον τρίτο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή από ένα από τα εξής έξι ζευγάρια:

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία)

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Πετροκούμπ (Μολδαβία)

Μάλμε (Σουηδία)-Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε)

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) – Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)

Μίντιλαντ (Δανία) – Σάντα Κολόμα (Ανδόρα)

Παναβέζις (Λιθουανία) – Γιαγκελόνια (Πολωνία)

 

Η σχετική κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα (22.07.2024)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις