Αθλητικά

Ο “πάτερ” Κλεομένης πήγε στη Λεωφόρο! “Μετανοείτε” [vid]

Μετά την... επίσκεψη του στο “Γ. Καραϊσκάκης” του Ολυμπιακού, ο γνωστός -τον τελευταίο καιρό- ρασοφόρος πήγε και στον ποδοσφαιρικό “ναό” του Παναθηναϊκού για να κάνει το κήρυγμα του.

Η Εκκλησία έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας πως ο “πάτερ” Κλεομένης δεν ανήκει στις τάξεις της, αλλά ο συγκεκριμένος ρασοφόρος δεν φαίνεται να κάνει πίσω.

Αφού επισκέφτηκε το “Γ. Καραϊσκάκης” και τα έβαλε ε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ο “πάτερ” Κλεομένης επισκέφτηκε και το “Απόστολος Νικολαΐδης”, καλώντας να μετανοήσουν όσους μπαίνουν στις εξέδρες του και… δοξάζουν τον ‘πράσινο θεό”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα