Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ο Πέλε έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Μέσι (pic)

Ο Πέλε έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Μέσι (pic)

 Ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε το ρεκόρ του Πελέ σε γκολ με την ίδια ομάδα (643), με τον Βραζιλιάνο “θρύλο” του ποδοσφαίρου να ανεβάζει φωτογραφία στα social media και να συγχαίρει τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Όταν η καρδιά σου πλημμυρίζει από αγάπη, είναι δύσκολο να αλλάξεις τον δρόμο σου. Όπως και εσύ, ξέρω τι είναι να αγαπάς να φοράς την ίδια φανέλα κάθε μέρα. Όπως και εσύ, ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το μέρος όπου νιώθουμε σαν το σπίτι μας

Συγχαρητήρια για το ιστορικό σου ρεκόρ, Λιονέλ. Αλλά κυρίως, συγχαρητήρια για την ωραία σου πορεία στην Μπαρτσελόνα. Ιστορίες όπως οι δικές μας, να αγαπάμε τον ίδιο σύλλογο για τόσο πολύ καιρό, δυστυχώς θα είναι κάθε φορά πιο σπάνιες στο ποδόσφαιρο. Σε θαυμάζω πολύ, Λιονέλ Μέσι», έγραψε ο Πελέ, απευθυνόμενος στον Μέσι.

Όσον αφορά τη φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει, είναι αυτή του Λιονέλ Μέσι που πανηγυρίζει ένα γκολ του σε νίκη της Μπαρτσελόνα μέσα στην Σεβίλλη, ανεβαίνοντας στην αγκαλιά του Ουσμάν Ντεμπελέ τον Φεβρουάριο του 2019, με τη φωτογραφία να μοιάζει με τον πανηγυρισμό που είχε κάνει κι ο Πελέ με τον Ζαϊρζίνιο το 1970, πανηγυρίζοντας το γκολ του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Βραζιλίας και της Ιταλίας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις