Παρασκευή, 9 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ο Πέπε αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 41 ετών

Ο Πέπε αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 41 ετών
ΦΩΤΟ Reuters

Ο 41χρονος Πορτογάλος αμυντικός Πέπε ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, με τον ποδοσφαιριστή με θητεία σε Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης να αγωνίζεται για τελευταία φορά στο Euro 2024.

O Πέπε ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Πόρτο, έχοντας αρκετά καλή απόδοση, επέλεξε ότι ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με τον 41χρονο αμυντικό να ανακοινώνει την απόφαση του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε τη σοφία για να μπορέσω να συνεχίσω το ταξίδι μου», είπε ο Πέπε σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έκανε αναδρομή στην καριέρα του. Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους που στοιχημάτισαν και πίστεψαν σε εμένα για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Σε όλους τους υπαλλήλους όλων των συλλόγων που έχω πάει, που είναι η ψυχή και η ουσία των συλλόγων και την εθνική ομάδα.

Και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στο βάθος. Θέλω να αφήσω ένα ευχαριστώ και μια αγκαλιά ευγνωμοσύνης για όλους σας. Και σας ευχαριστώ όλους πολύ».

Ο Πέπε έκανε 141 εμφανίσεις για τη Πορτογαλία, κατακτώντας το Euro το 2016 και πέρασε 10 σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κέρδισε τρεις τίτλους LaLiga και τρία τρόπαια Champions League, καθώς και δύο Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων της FIFA. Ο Πέπε εντάχθηκε στην ισπανική ομάδα το 2007 από την Πόρτο και επέστρεψε στην πορτογαλική ομάδα το 2019, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος της καριέρας του, κερδίζοντας τέσσερις τίτλους Primeira Liga σε δύο περιόδους του στον σύλλογο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις