Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο Πολ Πογκμπά σοκάρει: «Τελείωσα, είμαι νεκρός»

Ο Πολ Πογκμπά σοκάρει: «Τελείωσα, είμαι νεκρός»
reuters

Συγκινησιακά φορτισμένες δηλώσεις έκανε ο Πολ Πογκμπά, σχετικά με το μέλλον του, μετά την τετραετή του τιμωρία – αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η ιστοσελίδα “Guardian Nigeria” δημοσιεύει ορισμένα αποσπάσματα της συνέντευξης – σοκ του Πολ Πογκμπά, με τον Γάλλο μέσο να δείχνει να έχει πετάξει “λευκή πετσέτα”, μετά τον τετραετή του αποκλεισμό.

“Τελείωσα, είμαι νεκρός. Ο Πολ Πογκμπά δεν υπάρχει πια”, ήταν τα πρώτα του λόγια του 31χρονου Γάλλου μέσου.

“Δεν ξέρω πια ποιος είμαι. Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου, το πάθος μου. Τώρα είναι σαν να έχασα τον εαυτό μου. Ό,τι έχτισα στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής μου έχουν αφαιρεθεί”, προσθέτει.

Ο Πογκμπά περιμένει να καταλάβει αν και πότε θα επιστρέψει για να παίξει ξανά και παράλληλα εξερευνά άλλα μονοπάτια καριέρας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε τις τελευταίες ημέρες η γαλλική εφημερίδα “Le Parisien”, ο Γάλλος μέσος θα είναι ηθοποιός το 2025, παίρνοντας μέρος στη νέα ταινία του Φαμπιέν Οντενιέντε, με τίτλο 4 Zeros.

Στην ταινία, που θα βγει στους γαλλικούς κινηματογράφους τον Απρίλιο του επόμενου έτους, ο Πογκμπά εμφανίστηκε σε δύο σκηνές, που γυρίστηκαν στο πάρκο Rueil-Malmaison, στα περίχωρα του Παρισιού. Ο Πογκμπά υποδύεται έναν παιδαγωγό που είναι υπεύθυνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να τους εντυπωσιάσει όλους με τον αυθορμητισμό του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις