Σάββατο, 10 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ο Ποντένσε ανέβασε φωτογραφία στο instagram με μάσκα οξυγόνου – Ο λόγος που τη φόρεσε

Ο Ποντένσε ανέβασε φωτογραφία στο instagram με μάσκα οξυγόνου – Ο λόγος που τη φόρεσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε εμφανίστηκε με μάσκα οξυγόνου σε instagram story, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να γεννά απορίες για τον λόγο που την φόρεσε. Η εξήγηση του.

Συγκεκριμένα ο Ντανιέλ Ποντένσε στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ξαπλωμένο σε κρεβάτι με μια μάσκα οξυγόνου, προκάλεσε έντονη ανησυχία, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν τρέχει τίποτα το ανησυχητικό. Και αυτό διότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θέλησε να αξιοποιήσει την μεθόδο του υπερβαρικού οξυγόνου για την ταχύτερη αποκατάστασή και ανάρρωση από τραυματισμούς.

Κάτι που δεν σημαίνει ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο όπως είναι λογικό εάν κάποιος δει την εικόνα χωρίς να ξέρει τι έχει συμβεί, τότε δεν είναι περίεργο να ανησυχήσει. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το μέλλον του Ποντένσε δεν έχει ξεκαθαριστεί, με τον ποδοσφαιριστή μετά τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό από την Γουλβς, να έχει γυρίσει στην Αγγλία. Ο ίδιος θέλει να φορέσει και τη νέα σεζόν τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις