Site icon NewsIT

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ στο κέντρο προσφύγων στον Ελαιώνα (ΦΩΤΟ)

29.01.2016 | 19:29
ΦΩΤΟ facebook.com/Hellenic-Olympic-Committee

ΦΩΤΟ facebook.com/Hellenic-Olympic-Committee

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις ανοιχτής δομής φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα πραγματοποίησε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, επ' ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ συνοδεύτηκε από τους Ζακ Ρογκ (επίτιμο πρόεδρο της ΔΟΕ και ειδικό πρεσβευτή του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για τους νεαρούς πρόσφυγες και τον αθλητισμό), Φιλίπ Λεκλέρκ (εκτελούντα χρέη αντιπροσώπου Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα), Γιάννη Μουζάλα (αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής), Σπύρο Καπράλο (πρόεδρο της ΕΟΕ) και Γιώργο Καμίνη (δήμαρχο Αθηναίων).

Ο κ. Μπαχ έδωσε μήνυμα αλληλεγγύης, εξέφρασε τη συμπαράσταση του σε αυτούς τους ανθρώπους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα για να απαλύνει το πόνο τους.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής έπαιξε ποδόσφαιρο με τους πρόσφυγες, ενώ έκατσε μαζί με μικρά προσφυγόπουλα, μιλώντας και ζωγραφίζοντας μαζί τους.

Μάλιστα, αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόταση του κ. Καπράλου, η Ολυμπιακή Φλόγα -στο ταξίδι της για το Ρίο- να περάσει από τον Ελαιώνα, στα χέρια προσφύγων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version