Site icon NewsIT

Ο πρόεδρος της Νιου Σεντς έγινε viral με τα γυαλιά που φόρεσε στην κλήρωση του Conference League

30.08.2024 | 21:25
Ο πρόεδρος της Νιου Σεντς έγινε viral με τα γυαλιά που φόρεσε στην κλήρωση του Conference League

Με αυτά τα γυαλιά, δεν θα μπορούσε παρά να τραβήξει τα βλέμματα! Ο πρόεδρος της Νιου Σεντς, Μάικ Χάρις, έκλεψε την παράσταση στην κλήρωση της League Phase του Conference League.

Παρακολουθώντας από τους τηλεοπτικούς δέκτες την κλήρωση του Conference League, πέρα από “πονοκέφαλο” για τη νέα διαδικασία, τα μάτια όλων “άστραψαν” όταν ξαφνικά η κάμερα εστίασε στον πρόεδρο της Νιου Σεντς.

Ο Μάικ Χάρις υπηρετεί την ομάδα τα τελευταία 25 χρόνια από διάφορα πόστα και την έχει οδηγήσει σε πολλούς τίτλους. Ο Βρετανός επιχειρηματίας δραστηροποιείται στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών και δείχνει εκκεντρική φυσιογνωμία.

Με την εμφάνισή του -και τα γυαλιά που φόρεσε- στην κλήρωση του Conference League έγινε viral, με τον κόσμο να τον ανακηρύσσει πιο… κουλ πρόεδρο ουαλικού κλαμπ, πάνω και από τον Ράιαν Ρέινολντς της Ρέξαμ!

 

Θυμίζουμε ότι η Νιου Σεντς έγινε η πρώτη ουαλική ομάδα που μετέχει σε φάση ομίλων/league phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μάλιστα κληρώθηκε -μεταξύ άλλων- να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version