Site icon NewsIT

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αποθέωσε Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδας για τις τιμές στον Τζορτζ Μπάλντοκ

17.10.2024 | 19:29
Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αποθέωσε Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδας για τις τιμές στον Τζορτζ Μπάλντοκ

NATIONS LEAGUE 2024-2025 / ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, μίλησε για τον πρώην παίκτη της ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ και αποθέωσε τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας για τον τρόπο με τον οποίο τον τίμησαν.

Ο Γουάιλντερ τόνισε ότι συγκινήθηκε από όσα του είπαν οι παίκτες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά και από τη συμπεριφορά τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και των παικτών της Εθνικής Ελλάδας για τον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους.

Οι δηλώσεις για τον Μπάλντοκ

«Δύσκολο. Πραγματικά δύσκολο. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όμως στην πραγματικότητα υπάρχει κάτι που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δυσκολεύομαι να βρίσκομαι εδώ και να κάνω δηλώσεις για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμαινε τόσα πολλά για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του. Ο κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί το δέσιμο μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Βρίσκονται σχεδόν κάθε μέρα και όλη μέρα μαζί τους.

Τα λόγια που ειπώθηκαν μου έμειναν στο μυαλό. Η Ελλάδα, ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε η εθνική ομάδα σε δυο διεθνείς αγώνες, και ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικοί. Μίλησα με τους παίκτες μετά τον θάνατο του Τζορτζ, τους ρώτησα πώς ήταν, τις αναμνήσεις τους για εκείνον.

Οι παίκτες είναι μαζί πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα κάνοντας προπονήσεις ή είναι μαζί σε ξενοδοχεία για τους εκτός έδρας αγώνες, οπότε η σύνδεση είναι τεράστια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version