Τετάρτη, 4 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς (6/9), όπου η φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη θα ανέβει στον ουρανό του ΣΕΦ. Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Στο πλευρό του πασίγνωστου ηθοποιού, ο οποίος είναι γνωστός φίλος του Ολυμπιακού, θα βρίσκονται η δημοσιογράφος, Δώρα Παντέλη και ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης.

Αναλυτικά:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψουμε μία από τις πολλές εκπλήξεις που αφορούν στην μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη!

Κεντρικός παρουσιαστής του “A Moment To Remember” θα είναι ο καταξιωμένος και εξαιρετικά αγαπητός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος -όπως είναι γνωστό-τρέφει βαθιά αγάπη για τα «ερυθρόλευκα»!

Στο πλευρό του, θα βρίσκονται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη και ο δημοφιλής ηθοποιός -επίσης «δηλωμένος» Ολυμπιακός- Θανάσης Βισκαδουράκης!

Οι τρεις τους θα αναλάβουν τον ρόλο να συντονίσουν και υψηλούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το «παρών» και φυσικά να δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο στο event!

Stay tuned…!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις