Site icon NewsIT

Ο Ράφα Ναδάλ αποσύρθηκε από το Laver Cup

12.09.2024 | 21:51
Ο Ράφα Ναδάλ αποσύρθηκε από το Laver Cup

Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 18, 2023 Spain's Rafael Nadal looks dejected after losing his second round match against Mackenzie Mcdonald of the U.S. REUTERS/Carl Recine

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο φετινό Laver Cup που θα διεξαχθεί το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Ράφα Ναδάλ ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Laver Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο.

Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει στα courts μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, δεν εξήγησε τον λόγο που δεν θα αγωνιστεί.

“Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που μοιράζομαι ότι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Laver Cup στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα. Για να υποστηρίξω πραγματικά την ομάδα της Ευρώπης, πρέπει να κάνω το καλύτερο γι’ αυτούς κι αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να φέρει τη νίκη.

Έχω τόσες πολλές ωραίες αναμνήσεις από τα παιχνίδια μου στο Laver Cup και πραγματικά ανυπομονούσα να είμαι με τους συμπαίκτες μου και με τον Μπιόρν, στην τελευταία του χρονιά ως κάπτεν. Εύχομαι στην ομάδα της Ευρώπης καλή επιτυχία.”, ανέφερε ο Ράφα Ναδάλ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version