Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο Ράμος το “κλειδί”! Ο Πλατανιάς… άνοιξε τον “αμυντικό” Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi

Με μεγάλο πρωταγωνιστή την “χρυσή αλλαγή” Λεονάρντο Ράμος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ κι έδωσε την ασίστ στο δεύτερο, ο Πλατανιάς επικράτησε εντός έδρας του Λεβαδειακού με 2-1

Ανώτερος ο Πλατανιάς επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στα Χανιά για την 11η αγωνιστική της Superleague, αύξησε σε 14 τους βαθμούς του χάρη στην 4η νίκη του αφήνοντας πίσω του 2 βαθμούς την ομάδα της Λιβαδειάς.

Καλός ο ρυθμός του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Πλατανιά να έχουν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά να δυσκολεύονται να “πατήσουν” την αντίπαλη περιοχή. Στη μοναδικά τους μεγάλη φάση στο 45λεπτο, οι Κρητικοί είχαν δοκάρι όταν στο 12′ ο Τριποτσέρης έστειλε άθελα του -με κεφαλιά- την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λεβαδειακού.

Απ΄την μεριά τους, οι Βοιωτοί αμύνθηκαν σωστά και επιθετικά πόνταραν στην ικανότητα του Βαγγέλη Μάντζιου. Αν και έπαιξε… απελπιστικά μόνος του μπροστά, ο Έλληνας επιθετικός ήταν εκείνος που με ατομική ενέργεια στο 35′ είχε την καλύτερη στιγμή του αγώνα, “χορεύοντας” τον προσωπικό του αντίπαλο και στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 50′ είχαν καλή στιγμή με το φαλτσαριστό σουτ του Γιακουμάκη να περνά μόλις άουτ. Όσο περνούσαν τα λεπτά, η πίεση των γηπεδούχων αυξανόταν και στο 64′ ήρθε το γκολ. Ο Κουλιμπαλί έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά και ο Ράμος που είχε μπει μερικά λεπτά νωρίτερα, νίκησε στον αέρα τον Τριποτσέρη και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” τη νίκη τους. Ο Ράμος γύρισε στον αφύλαχτο Γιακουμάκη που μόνος του σχεδόν μέσα στη μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Από το… πουθενά, ο Λεβαδειακός μείωσε στο 86′ σε 2-1 με τον Γιακουμάκη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και πήραν το “τρίποντο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε