Site icon NewsIT

Ο Ρόδρι υπέστη ρήξη χιαστού – Σε δύσκολη θέση η Μάνστεστερ Σίτι

25.09.2024 | 13:30
Ο Ρόδρι υπέστη ρήξη χιαστού – Σε δύσκολη θέση η Μάνστεστερ Σίτι

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Arsenal - Etihad Stadium, Manchester, Britain - September 22, 2024 Manchester City's Rodri reacts after sustaining an injury Action Images via Reuters/Jason Cairnduff EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώθηκαν. Ο Ρόδρι υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ρόδρι τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ στο Έτιχαντ, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Ο τραυματισμός του φάνηκε εξαρχής σοβαρός και τελικά ο Ισπανός μέσος δεν γλίτωσε τα χειρότερα. Υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και από τα πόδια του Ρόδρι περνούσε όλο το παιχνίδι της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version