Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας υποψήφιος πρόεδρος στην ομοσπονδία μπάσκετ της Λιθουανίας

Ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας υποψήφιος πρόεδρος στην ομοσπονδία μπάσκετ της Λιθουανίας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος για την ομοσπονδία μπάσκετ της Λιθουανίας, έχοντας στο πλευρό του πολλούς θρύλους του αθλήματος.

Ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας είχε αξιοσημείωτη καριέρα ως παίκτης του μπάσκετ, με πέρασμα και από τον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ αποσύρθηκε το 2017 μετά από μία 6ετία στη Ζαλγκίρις Κάουνας της Λιθουανίας.

Πλέον ετοιμάζεται λοιπόν να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στην ομοσπονδία μπάσκετ της πατρίδας του, με ονόματα όπως οι Άρβιντας Σαμπόνις, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Γιόνας Ματσιούλις και Ραμούνας Σισκάουσκας να τον στηρίζουν στην υποψήφιότητά του.

Ο ίδιος μίλησε για το γεγονός, αναφέροντας τα εξής: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με την υπάρχουσα κατάσταση στο λιθουανικό μπάσκετ. Απουσιάζουν οι ιδέες και η σωστή κατεύθυνση, ενώ τα αποτελέσματα και το σύστημα δεν είναι καλά. Ενώ άλλες χώρες προοδεύουν με γρήγορους ρυθμούς, εμείς έχουμε μείνει στάσιμοι και αυτό θέλουμε να αλλάξουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις