Site icon NewsIT

Ο Ροντινέι του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το Ναύπλιο και οι περαστικοί τον προσκύνησαν

13.10.2024 | 09:59
Ο Ροντινέι του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το Ναύπλιο και οι περαστικοί τον προσκύνησαν

EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΟΣΦΠ - ΜΠΡΑΓΚΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Ροντινέι θέλησε να επισκεφτεί το Ναύπλιο, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να γίνεται λαϊκό προσκύνημα από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Στιγμές ξεγνοιασιάς για τον Ροντινέι. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε το διάλλειμα των Εθνικών ομάδων και επισκέφτηκε το Ναύπλιο μαζί με την σύντροφο του, με τον ίδιο να δείχνει για μια ακόμη φορά πως έχει τεράστια αδυναμία στη χώρα μας.

Ο Βραζιλιάνος ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στις οποίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα φαντεζί ντυσίματα του, αλλά και τα όμορφα τοπία από την πόλη της ανατολικής Πελοποννήσου.

Μάλιστα ο Ροντινέι έγινε αντιληπτός και από φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλησαν να βγάλουν φωτογραφίες και να χαιρετήσουν ένα από τους πιο αγαπητούς παίκτες του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Μάλιστα σε ένα story που ανέβηκε από τον λογαριασμό της συντρόφου του Ροντινέι, ένας άνδρας θέλησε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, πέφτοντας στα γόνατα προκειμένου να προσκυνήσει τον χαρισματικό μπακ – χαφ.

Μάλιστα ο ίδιος δεν είπε όχι στους φίλους του Ολυμπιακού, βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version