Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

«Ο Σάσα Βεζένκοφ πολύ κοντά στον Ολυμπιακό» γράφει το Sportando

«Ο Σάσα Βεζένκοφ πολύ κοντά στον Ολυμπιακό» γράφει το Sportando
Eurokinissi

Συνεχίζεται το “σήριαλ” με το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ; Ο Βούλγαρος φόργουορντ ανήκει πλέον στους Τορόντο Ράπτορς, αλλά το Sportando τον θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έγινε trade μεταξύ των Σακραμέντο Κινγκς και των Τορόντο Ράπτορς, έχοντας όμως προθεσμία να απαντήσει στην ομάδα από τον Καναδά, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να βρίσκονται στην… αναμονή.

Τη στιγμή που ακόμα το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ είναι ανοιχτό, δημοσίευμα του “Sportsndo” έρχεται να… ταράξει τα νερά.

“Ο Σάσα Βεζένκοβ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Επιστρέφει στον Πειραιά έπειτα από έναν μόλις χρόνο”, αναφέρεται χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ύψους 16 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το πρωί του Σαββάτου (29.06.2024) ο 28χρονος Βεζένκοφ αποχαιρέτησε το Σακραμέντο και δήλωσε ανυπόμονος για το τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Ανάλογο είναι και το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «Backdoor Podcast», που αναφέρει στον τίτλο του σχετικού ρεπορτάζ της ότι “ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό”!

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Βεζένκοφ “δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος στην προοπτική να παίξει τους Ράπτορς, καθώς δεν είναι ανταγωνιστική ομάδα στο NBA. Ο κόουτς των Ράπτορς πιστεύει ότι ο Σάσα θα μπορούσε να βοηθήσει στο rotation της ομάδας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις